Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Dezerty > Celerovo-pomerančový krém

Celerovo-pomerančový krém

100 g celeru

100 g pomerančů

1 dl jogurtu

1 dl šlehačky

Cukr, sůl

 

Oloupaný celer nastrouháme na velmi jemném struhadle. Smícháme jej s jogurtem, osolíme a trochu osladíme. Přidáme na malé kousky nakrájený pomeranč a zlehka přimícháme dobře vyšlehanou šlehačku. Krém podáváme jako dezert a doplníme jej piškoty nebo sušenkami.

 

  • Přehled hlavních druhů zeleniny
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
  • Dezerty
    • Pohár se zucchini a ovocem
    • Smažená tykev se skořicí
    • Karotkové pečivo
    • Tvarohové lívance s revení nebo dýní
    • Karotkový krém s ořechy
    • Zucchini s ovocným tvarohem
    • Karotkový nákyp s ořechy
    • Karotkový koláč
    • Tvarohové knedlíčky s revení
    • Hráškové kostky
    • Zelné taštičky smažené
    • Meruňky s karotkou
    • Celerovo-pomerančový krém
    • Zelné taštičky vařené
    • Karotková pěna
    • Okurky v cukru
    • Zelníky
    • Karotkové kostky s ořechy
  • Nápoje
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk