Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Dezerty > Tvarohové lívance s revení nebo dýní

Tvarohové lívance s revení nebo dýní

400 g měkkého tvarohu

80 g jemné krupice

40 g cukru

2 vejce

Reveňový nebo dýňový kompot či džem

Sůl, olej na smažení, šlehačka nebo kyselá smetana

 

Z prolisovaného tvarohu, přesáté krupice, vajec, cukru a špetky soli si připravíme těsto a upečeme z něho malé lívance. Podáváme je teplé, přelité kyselou smetanou nebo ozdobné ušlehanou šlehačkou a doplněné reveňovým nebo dýňovým kompotem či džemem.

 

  • Přehled hlavních druhů zeleniny
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
  • Dezerty
    • Pohár se zucchini a ovocem
    • Smažená tykev se skořicí
    • Karotkové pečivo
    • Tvarohové lívance s revení nebo dýní
    • Karotkový krém s ořechy
    • Zucchini s ovocným tvarohem
    • Karotkový nákyp s ořechy
    • Karotkový koláč
    • Tvarohové knedlíčky s revení
    • Hráškové kostky
    • Zelné taštičky smažené
    • Meruňky s karotkou
    • Celerovo-pomerančový krém
    • Zelné taštičky vařené
    • Karotková pěna
    • Okurky v cukru
    • Zelníky
    • Karotkové kostky s ořechy
  • Nápoje
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk