Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Nápoje > Karotková šťáva

Karotková šťáva

400 g karotky

50 g krystalového cukru

1 citron

6 dl vody

 

Očištěnou karotku jemně nastrouháme, posypeme cukrem, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli v chladu odležet. Později ji zalijeme studenou vodou a po dalším vylouhování ji procedíme. Šťávu podáváme samostatně nebo z ní připravujeme jiné nápoje.

 

  • Přehled hlavních druhů zeleniny
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
  • Dezerty
  • Nápoje
    • Karotkový flip
    • Bowle ze zucchini
    • Karotková šťáva
    • Zelný koktejl
    • Okurková bowle
    • Rajčatový koktejl
    • Rajčatový nápoj
    • Nápoj ze zucchini
    • Nealkoholická reveňová bowle
    • Nealkoholická okurková bowle
    • Rajčatový krém se zázvorem
    • Karotkové mléko
    • Reveňové mléko
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk