Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Omáčky > Ďábelská studená omáčka

Ďábelská studená omáčka

4 lžíce majonézy

2 lžíce jogurtu

2 lžíce šlehačky

2 lžíce kečupu

30 g feferonek

Sůl, sladká paprika, petrželka

 

Majonézu spolu s jogurtem, solí, paprikou a kečupem dobře vymícháme. Přidáme jemně rozsekanou petrželku a vyčištěné, na nudličky nakrájené feferonky. Nakonec do omáčky zlehka přimícháme šlehačku.

Podáváme ji k vařené zelenině (květáku, pórku, černému kořenu, plněným kedlubnám apod.).

 

  • Přehled hlavních druhů zeleniny
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
    • Česneková omáčka
    • Celerová omáčka
    • Okurková omáčka
    • Cikánská omáčka
    • Pažitková studená omáčka
    • Rajská studená omáčka
    • Zelená omáčka (špenátová)
    • Ďábelská studená omáčka
    • Sýrová omáčka na zapékání
    • Cibulová omáčka
    • Koprová omáčka
    • Křenová omáčka
    • Rajská omáčka
    • Česneková studená omáčka
    • Estragonová studená omáčka
    • Studená omáčka z červené řepy
    • Pórková omáčka
    • Křenová studená omáčka
    • Žloutková omáčka – holandská
    • Pažitková omáčka
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
  • Dezerty
  • Nápoje
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk