Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Příprava zeleniny k plnění > Květák

Květák

Pevný, kompaktní květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka a odcedíme jej. vložíme jej košťálem ven do misky nebo do síta stejně velkého, jako je květák, a polévkovou lžíci jej vyhloubíme. Stejně připravujeme k plnění i menší hlávky pozdního zelí.

 

  • Přehled hlavních druhů zeleniny
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
    • Celer
    • Rajčata
    • Okurky, tykve, lilek
    • Zelné, kapustové, špenátové, mangoldové aj. listy
    • Kapusta
    • Květák
    • Pór
    • Papriky
    • Cibule
    • Ředkvičky
    • Fenykl
    • Kukuřice
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
  • Dezerty
  • Nápoje
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk