Zeleninové recepty

Zeleninové recepty > Příprava zeleniny k plnění > Pór

Pór

      K plnění používáme pouze zimní pór, protože je silnější. Spodní bílou část, 10 – 15 cm dlouhou, uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po odcezení a okapání z ní vytlačíme držadlem vařečky vnitřek a pomocí cukrářského sáčku pór naplníme
  • Přehled hlavních druhů zeleniny
  • Čištění, krájení a tvarování zeleniny
  • Příprava zeleniny k plnění
    • Celer
    • Rajčata
    • Okurky, tykve, lilek
    • Zelné, kapustové, špenátové, mangoldové aj. listy
    • Kapusta
    • Květák
    • Pór
    • Papriky
    • Cibule
    • Ředkvičky
    • Fenykl
    • Kukuřice
  • Tepelná úprava zeleniny
  • Studené předkrmy
  • Polévky
  • Teplé pokrmy
  • Omáčky
  • Saláty
  • Zálivky, marinády, octy, ochucená másla
  • Dezerty
  • Nápoje
  • Skladování a konzervace zeleniny

Vyhledávání


© 2015 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk