Kuřecí prsíčka se zeleninou nádivkou
4 porce kuřecích prsíček
50 g karotky (rajčat)
50 g paprik (brukve)
50 g hrášku (květáku)
50 g žampionů (hříbků)
80 g másla
4 menší vejce
Sůl bílý pepř
Kuřecí prsíčka vykostíme a zbavíme kůže. Podélně je prokrojíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Zeleninu a houby nakrájíme na kostičky a na malé části másla je podusíme. Zalijeme je vejci a necháme srazit. Tuto nádivku položíme doprostřed vyklepaných prsíček a okraje masa přes ni přehneme. Naplněná prsíčka v rendlíku na zbývající části másla upečeme. Jednotlivé porce kuřete můžeme doplnit salátem nebo syrovou zeleninou.
Jako přílohu podáváme malé bramborové knedlíky obalené ve strouhance.